Linkit varauskalentereihin

K&T HORSEMANSHIP TUNTIVARAUKSET

https://vello.fi/varauskthorsemanship/

MANEESIVARAUS ( Forsbergin maneesi )

Voit tehdä alapuolella olevasta linkistä varauksia Forsbergin maneesiin )

https://vello.fi/kthorsemanship/ 

Valittavana on ryhmäaikoja johon voi samalla kertaa osallistua korkeintaan 5 ratsukkoa, joten kannattaa varautua siihen että maneesissa voi samanaikaisesti olla muitakin ratsastajia.

Kuukausi- ja kausimaksun maksaneet saavat osallistua veloituksetta “varattaviin maneesi aikoihin" joissa voi olla samanaikaisesti 1-5 ratsukkoa. Muille varaajille maneesiaika maksaa 10€ ja siitä lähetetään lasku kun aikaa varattuun tapahtumaan on alle 24h.

Muistathan että jos varaat kalenterista enemmän kuin yhden paikan, jokaisesta lisäpaikasta veloitetaan 10€ hinta ( tämä koskee myös kuukausi- ja kausipaikan varanneita ).

Mikäli sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteytta sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi tai puhelimitse arkisin 17-21 ja viikonloppuisin 10-19 ( 050-5408427 ).

  • Kuukausimaksu on 80€ ja kausimaksu ( syksy/kevät ) on 300€. Mikäli olet kiinnostunut näistä ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi
K&T Horsemanship ratsastustunnille voit myös varata ajan maneesiin ( hinta 10€ ) joka laskutetaan suoraan maneesin omistajan tilille. Mikäli haluat pitää tunnin maneesissa, silloin ratsastustunnista annetaan kuitenkin ratsastaja kohtainen 5€ alennus normaali hinnasta joka löytyy tekstin lopusta. Huomioithan että varaukset ratsastustunneille sovitaan aina erikseen, tämä varaus järjestelmä koskee vain maneesin varausta.
Alla ratsastustuntien hinnat:
Ratsastaminen yksityis tunnilla 40€, ratsastustunti kahdella hevosella 50€ ( hinnat sisältävät alv 24% )
Share