Linkit varauskalentereihin

MANEESIVARAUKSET ( Forsbergin maneesi STALL TREKANT)

Voit tehdä alapuolella olevasta linkistä varauksia Stall Trekant maneesiin osoitteeseen Hepoventuksentie 224 ( Forsbergin maneesiin ). Varaukset tehdään Hopoti tilin kautta jossa valitaan haluttu palavelu. Stall Trekan ratsastuskentälle avataan tulevaisuudessa myös varauskalentari.

MANEESIVARAUS ( Forsbergin maneesi, Stall Trekant ), maneesi varattavissa ajankohtana 15.9-30.4.  Ajankohtana 1.5-14.9 pystyy varaamaan järjestelmästä myös ajan Stall Trekant ratsastuskentältä ( 4,5€/kerta, sis.alv 10% ).

Valittavana on ryhmäaikoja johon voi samalla kertaa osallistua korkeintaan 5 ratsukkoa, joten kannattaa varautua siihen että maneesissa voi samanaikaisesti olla muitakin ratsastajia. Poikkeuksena on keskiviikkoisin kello 20:00-21:00, lauantaisin kello 15:00-17:00 ja sunnuntaisin kello 10:00-12:00 välisinä aikoina jolloin aikoja on varattavina vain 3 ratsukolle, näinä ajankohtina maneesissa voi saman aikaisesti olla K&T Horsemanship ratsastustunteja joille osallistuu 1-2 hevosta.

Kuukausi- ja kausimaksun maksaneet saavat osallistua veloituksetta “varattaviin maneesi aikoihin" joissa voi olla samanaikaisesti 1-5 ratsukkoa. Muille varaajille maneesiaika maksaa 11€ ja siitä lähetetään lasku kun aikaa varattuun tapahtumaan on alle 24h.

Mikäli sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteytta sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi tai puhelimitse arkisin 17-21 ja viikonloppuisin 10-19 ( 050-5408427 ).

  • Kuukausimaksu on 80€ ja kausimaksu ( syksy/kevät ) on 300€. Mikäli olet kiinnostunut näistä ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi
K&T HORSEMANSHIP
TUNTIVARAUKSET
 
Huomioithan että varaukset ratsastustunneille tehdään eri kalenteriin kuin maneesivaraukset.
 
Alla ratsastustuntien hinnat:
 
Ratsastaminen yksityis tunnilla 40€, ratsastustunti kahdella hevosella 50€, ( hinnat sisältävät alv 24% ). Mikäli ratsastustunti pidetään maneesissa laskutetaan maneesista eriksen 11€ maksu ( sis.alv 10% ).
 
K&T Horsemanship tuntivaraukset ja Stall Trekant maneesivaraukset alla olevasta linkistä:
 
Share