Linkit varauskalentereihin

MANEESIVARAUKSET ( Forsbergin maneesi )

Voit tehdä alapuolella olevasta linkistä varauksia ratsastustunneille osoitteessa Seksmannintie 153 ja maneesi varaukset osoitteessa Hepoventuksentie 222 ( Forsbergin maneesiin ).

https://vello.fi/kthorsemanship/  ( Huom! Maneesivaraus )

MANEESIVARAUS ( Forsbergin maneesi ), maneesi varattavissa ajankohtana 15.9-30.4. Ajankohtana 1.5-14.9 pystyy varaamaan järjestelmästä ajan Forsbergin ratsastuskentältä ( 4€/kerta ).

Valittavana on ryhmäaikoja johon voi samalla kertaa osallistua korkeintaan 5 ratsukkoa, joten kannattaa varautua siihen että maneesissa voi samanaikaisesti olla muitakin ratsastajia.

Kuukausi- ja kausimaksun maksaneet saavat osallistua veloituksetta “varattaviin maneesi aikoihin" joissa voi olla samanaikaisesti 1-5 ratsukkoa. Muille varaajille maneesiaika maksaa 10€ ja siitä lähetetään lasku kun aikaa varattuun tapahtumaan on alle 24h.

Muistathan että jos varaat kalenterista enemmän kuin yhden paikan, jokaisesta lisäpaikasta veloitetaan 10€ hinta ( tämä koskee myös kuukausi- ja kausipaikan varanneita ).

Mikäli sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteytta sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi tai puhelimitse arkisin 17-21 ja viikonloppuisin 10-19 ( 050-5408427 ).

  • Kuukausimaksu on 80€ ja kausimaksu ( syksy/kevät ) on 300€. Mikäli olet kiinnostunut näistä ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@horsemanship.fi
K&T HORSEMANSHIP
TUNTIVARAUKSET
 
K&T Horsemanship ratsastustunnille voit myös varata ajan maneesiin ( hinta 10€ ) joka laskutetaan suoraan maneesin omistajan tilille.
 
Mikäli haluat että teen varauksen puolestasi, lisään varaukseen 2€ laskutushinnan.
 
Maneesi on varattavissa 15.9-30.4 välisenä aikana.
 
Huomioithan että varaukset ratsastustunneille tehdään eri kalenteriin kuin maneesivaraukset.
 
Alla ratsastustuntien hinnat:
 
Ratsastaminen yksityis tunnilla 40€, ratsastustunti kahdella hevosella 50€, ratsastustunti kolmella hevosella 60€ ( hinnat sisältävät alv 24% )
 
K&T Horsemanship tuntivaraukset alla olevasta linkistä:
 
Share