Hevosen koulutus

HEVOSEN KOULUTTAMINEN

Koulutustapaani kuuluu opettaa hevoselle asiat ymmärryksen kautta. Menetelmäni sopii kaikille hevosille rodusta, iästä taikka lajista riippumata.

Normaali laskutushintani on 50€/h ( sis. ALV 24% ) + matkakulut.

Sopimuksen mukaan voidaan neuvotella hinta räätälöidyille koulutuspaketeille.

Tarvittaessa pystyn ottamaan koulutukseen 1 – 2 hevosta kerrallaan.

Koulutukseni päämäärä on tehdä turvallinen ja luottavainen hevonen.

Koulutus ohjelmaani kuuluu myös hevosen omistajan perehdyttäminen jolloin hevosen omistajan on helpompi itse jatkaa hevosen eteenpäin viemistä.

Hyvän hevosen kouluttaminen on pitkäkestoinen prosessi ja oikein tehtynä siihen menee aikaa useita vuosia.

Hyvän pohjan voi kuitenkin luoda lyhyemmässäkin ajassa.

Ihminen on ollut tekemisissä hevosten kanssa jo lähes 6000 vuotta ja niitä on siinä ajassa kuritettu, piiskattu sekä rakastettu.

Hevosen rakentaminen on kuin kaikki muu rakentaminen elämässä. Me kaikki tiedämme että rakentamisessa tarvitaan aina vankka ja hyvä pohja, tällainen pohja ei petä alta vaikka jokin muu asia menisi rakentamisessa myöhemmin pieleen.

Vastaavasti tiedämme että huonosti rakennettu pohja ei kanna vaikka sen päälle olisi rakennettu kuinka hyvin.

Koulutus hevoselle on 450€/kk sis. ALV 24% ( minimi koulutus aika on kuitenkin 2 kk ). Hevosta käsitellään kahden kuukauden aikana noin 40-50 kertaa. Koulutus etenee täysin hevosen ehdoilla. Tämä lisäksi hintaan lisätään ruokinnasta aiheutuvat kulut.

On hyvin yksilöllistä miten paljon kukin hevonen on saanut hyvää pohjaa näin lyhyessä ajassa, paljon vaikuttaa se minkälainen on hevosen aikaisempi kokemus. Minulla on hevosista muodostunut hyvä tietämys ja pystyn omalla osaamisellani työskentelemään hevosen kanssa siten että se saa hyvän pohjan tulevaisuutta varten.

Omistajan on mahdollista käydä myös paikan päällä seuraamassa oman hevosensa koulutuksen vaiheita.

Koulutuksessa haluan olla mahdollisimman avoin asiakasta kohtaan ja huomioida myös asiakkaan toiveita koulutuksen suhteen.

Koulutuksesta kirjoitan asiakkaalle yksityiskohtaisen päiväkirjan missä pääpiirteittäin kerron mitä sen kanssa olen työstänyt.

Share