Hevoset

Tallimme palvelua tuottavat hevoset ovat tällä hetkellä Kosti ja Elias. Lisäksi meitä avustaa maastakäsintyöskentely opetuksessa Dudok sekä Felix.

Meillä on suunnitelmissa tulevaisuudessa laajentaa hevosten määrää tunti ja kurssi toimintaa varten.

Aloitamme kuitenkin pienimuotoisesti näillä tallissa asuvilla hevosilla joilla pystymme tarjoamaan pienimuotoista ratsastus sekä Green Care toimintaa tallillamme.

Meille voi tulla tutustumaan hevosiin, ratsastukseen ja toimintaamme. Käynti paikan päällä ei velvoita sinua mihinkään ja kerromme mielellämme lisää tietoa harrastusluonteisesta toiminnastamme.

Vanhempi konkarimme on nimeltään Colonel Crimson ja rodultaan quarter hevonen, hevosen kutsumanimi on Kosti.

Kosti on saanut reininghevosen peruskoulutuksen, mutta on meillä asuessaan osallistunut valmennuksiin, yleisötapahtumiin sekä karjatapahtumiin.

Kosti on todellinen monitaituri ja karjanajossa oikein helmi.

Nykyisin Kostia ratsastetaan bosaalilla ja hieman korkeammassa muodossa kuin mihin se alunperin on koulutettu.

Crimson Enterprise on rodultaan sekä quarter että paint hevonen, näitä hevosia kun ovat yksivärisiä kutsutaan nimeltä breedingstock, hevosen kutsumanimi on Elias.

Eliasta on alun alkaen ratsastettu korkeammassa muodossa kuin veljeään Kostia. Eliaksesta on tullut varma ja turvallinen hevonen jonka selkään voi laittaa kokemattomankin ratsastajan.

Elias on hyvin sosiaalinen ja rehellinen hevonen joka helposti kun oppii sitä tuntemaan lumoaa ratsastajansa sydämen.

Maastakäsin tunneille osallistuu tallimme esteratsu Dudok. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja sitä kutsutaan myös Dorikseksi ja Bodiliksi. Dudok on rodultaan lämminverinen ratsuhevonen ( puoliverinen ).

Hevonen on kiltti ja mukava käsitellä. Koska hevosella on jo kunnioitettavasti ikää se ei enää osallistu ratsastustunneille.

Apurina meillä on maastakäsintunneilla myös vanha konkari Felix joka on rodultaan Eestinhevonen.

Hevonen on mukava ja kevyt käsitellä jonka ansiosta soveltuu hyvin maastakäsintyöskentelyn opetusmestariksi.

Share