Hevoset

Tallimme palvelua tuottavat hevoset ovat tällä hetkellä Kosti, Elias ja uusin tulokkaamme vuonna 2020 on Smokey.

Aloitamme toimintamme pyörittämistä pienimuotoisesti näillä tallissa asuvilla hevosilla joilla pystymme tarjoamaan ratsastusta sekä Green Care toimintaa.

Meille voi tulla tutustumaan hevosiin, ratsastukseen ja toimintaamme. Käynti paikan päällä ei velvoita sinua mihinkään ja kerromme mielellämme lisää tietoa harrastusluonteisesta toiminnastamme.

Vanhempi konkarimme on nimeltään Colonel Crimson ja rodultaan quarter hevonen, hevosen kutsumanimi on Kosti. Kosti on syntynyt vuonna 2002 ja muutti meille 2006.

Kosti on saanut reininghevosen peruskoulutuksen, mutta on meillä asuessaan osallistunut valmennuksiin, yleisötapahtumiin sekä karjatapahtumiin.

Kosti on todellinen monitaituri ja karjanajossa oikein helmi.

Nykyisin Kostia ratsastetaan bosaalilla ja hieman korkeammassa muodossa kuin mihin se alunperin on koulutettu.

Crimson Enterprise on rodultaan sekä quarter että paint hevonen, näitä hevosia kun ovat yksivärisiä kutsutaan nimeltä breedingstock, hevosen kutsumanimi on Elias. Elias on syntynyt vuonna 2009 ja muutti meille 2010.

Eliasta on alun alkaen ratsastettu korkeammassa muodossa kuin veljeään Kostia. Eliaksesta on tullut varma ja turvallinen hevonen jonka selkään voi laittaa kokemattomankin ratsastajan.

Elias on hyvin sosiaalinen ja rehellinen hevonen joka helposti kun oppii sitä tuntemaan lumoaa ratsastajansa sydämen.

Uusin tulokas tallimme tuntihevosista on Colonelsgoldenmelody ( Smokey ).  Smokey on vuonna 2014 syntynyt quarter hevonen jolla on jo jonkin verran karjakokemusta koska on osallistunut samoille Jeff Sanders kursseille Eliaksen kanssa. Lisäksi Smokey asui edellisen omistajan kanssa karjatilalle. Smokey muutti tallillemme vuonna 2020.

Heti kun saamme Smokeylle enemmän ratsastuskokemusta pystymme myös häntä käyttämään pienimuotoiselle ratsastustuntitoiminnallemme.

Share